Om meg – introduksjon

Same old me …

Om meg – introduksjon er til deg som ikke kjenner meg fra før. Og da kan jeg fortelle at jeg er en ganske alminnelig dame på 55 år. Jeg har alltid vært glad i god mat, og liker at det er sunt, variert og ernæringsrikt. (Ikke alltid jeg får til akkurat det, sånn blir det bare noen ganger 😉 ) Er også opptatt av å kaste minst mulig mat, bruke rester og det som finnes i kjøl- og frys. (Ikke alltid jeg får til det heller, men det er iallefall et fokus) Forbausende ofte tar det kort tid å lage rettene. Og det er jo ikke akkurat noe minus!

Ikke alltid livet blir slik man hadde tenkt

Fordi jeg har en revmatisk sykdom og hatt en rekke sykehusopphold de siste årene, har jeg ikke blogget på en stund. Det har også medført at jeg ikke lenger kunne bli i jobben min. Men, da har jeg desto mer tid til å gjenoppta bloggingen. For jeg har ikke blitt mindre interessert i å lage mat…..har bare mer tid 😉

Jeg er mamma`n til to flotte gutter (les menn) kjærsten til en fantastisk mann, bestemor til to nydelige barnebarn og den onde stemoren til to flotte unge voksne 🙂 Jeg er også heldig å ha den fineste mamma, en sprek pappa og for ikke å glemme herlige søstre! Sånn, det var kort (???) om meg.

Asiatiske kjøttboller med nudler og grønnsaker

Så hvem er du, kjære leser? Kvinne… eller mann? Er du ung, midt i livet eller eldre? Er du av en eller annen grunn hjemmeværende? Er du i jobb? Er du singel, eller med familie? Er du glad i å lage mat? Eller bare du gjøre det? Det spiller egentlig ikke så stor rolle.

For jeg tror at vi har flere ting til felles.

Du tenker det er viktig med middag hver dag, du liker god og smakfull mat, du ønsker at det skal være sunt, du tenker det er viktig å kaste minst mulig mat, du synes det er fint med tips om bruk av rester…..men synes det kan være pes å finne på noe hver dag!

Hjemmelaget kyllingnuggets

Jeg forstår at ikke alle har samme pasjon for, og tid til å lete-og-finne, ikke minst finne på. Så derfor ønsker jeg å hjelpe deg litt hvis jeg kan. Gi deg (forhåpentligvis) noen gode tips og idèer om hva og hvordan. For jeg har tid og lyst!

Jeg håper at du også har lyst til å bli med på denne reisen. Du er iallefall hjertelig velkommen til å bli med.

Kebab med hjemmlaget krydder og pitabrød

Vi ses 🙂

Hanne