Hva skal vi ha ... ?

Enkelt...sunt...lettvint...godt...?
Kylling Pastaretter Restemiddag Salater

Kylling, mangosalat og pasta

Jeg laget vanlig stekt kylling med mangosalat og ris til middag en dag. Det ble igjen en del salat, og så skulle jeg spise alene. Da ble det kylling, mangosalat og pasta 🙂

Det fantes altså noe mangosalat igjen, og litt rå kylling. Dessuten hadde jeg akkurat nok pasta Regionali til èn person. Dette er en type pastaskruer som er ganske store, og krever lang koketid. Jeg tror jeg kokte i ca 20 minutter. Denne retten kan fint lages til flere enn en….men om du skulle ha noen rester, ja da vet du at du kan bruke det 😉

Er du klar for kylling, mangosalat og pasta ? Let’s go! Se gjerne TIPS! helt nederst før du starter.

Ingredienser

  • 1-2 lårfileter av kylling, evt 1/2 kyllingbryst (pr pers)
  • Mangosalat
  • 100 gr pasta (pr pers)
  • 1 ss olivenolje
  • Pepper
  • Salt
  • Hvitløkspulver
  • Oregano
  • Revet parmesan

Vi starter med å sette over vannet til pastaen. Deretter kutter du kylling i biter, krydrer med salt, pepper, hvitløkspulver og oregano. La ligge litt i romtemperatur før steking.

Men, har du ikke mangosalat, og har lyst til å lage allikevel, starter du med salaten. Her har du ingrediensene til denne.

Hakk løk i biter

……mango i terninger

….avokado i terninger

….tomater i båter og ha i en bolle

Ha resten av ingrediensene i bollen….

…..og bland godt. Vent til rett før servering med koriander eller annet kryddergrønt. Sett til side og gjør klart det andre.

Rett før servering, blander du inn oppkuttet koriander

Når kyllingen er stekt, og pastaen ferdig kokt, legger du opp pasta på tallerken, ringler over litt olivenolje, strør over revet parmesan, fordeler kyllingen og salaten til slutt. Gi retten et lett dryss av pepper…..og server 🙂

Håper du har fått et godt tips til restemiddag….eller en enkel og kjapp ny middag 😉

Tips!

  • Du kan bruke hva slags kylling du ønsker, men jeg hadde litt lårfilet til overs
  • Jeg er glad i koriander, men du kan fint bruke frisk persille også
  • Det er ikke nødvendig å bruke denne type pasta, Regionali, bruk det du har eller liker best
  • Ønsker du å se den opprinnelig kyllingretten, finner du den HER
  • HER kan du lese litt mer om forskjellige typer pasta, som jeg fant på Rema1000

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.